Menu overslaan en naar de inhoud gaan
U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Maak uw afspraak

Ervaar de charme en het ruimtegevoel in dit uitzonderlijk pand te koop.

U wenst deze woning vrijblijvend te bezichtigen?
Wij nemen graag de tijd om deze woning tijdens een privé rondleiding samen met u te ontdekken. We voorzien voor elke bezoeker een tijdslot van één tot anderhalf uur.

Vul onderstaand contactformulier in, vermeld gerust uw beschikbaarheden reeds bij de opmerkingen en een medewerker van ons kantoor zal u zeer spoedig contacteren om een bezoek ter plaatse in te plannen.

Ons team

Aan het roer van Juno Vastgoed staat het energieke koppel Eva & Sven, beiden geboren en getogen Zottegemnaren. Wat 15 jaar geleden begonnen in een klein kantoor in de Zuidstraat is uitgegroeid tot een modern makelaarskantoor met drie medewerkers in het centrum van Zottegem.

Samen met ons enthousiast team streven we naar verkoop op de eerste bezoekdag, en dit dankzij de perfecte presentatie van uw woning. Dankzij ons motto "stilstaan is achteruitgaan" bekijken we met vernieuwende ideeën de verkoop van uw woning. We maken gebruik van professionele fotografie, inzet van een drone of we bemeubelen uw leegstaande pand. Net ietsje meer gewenst? Ook een eigen website hoort er dan bij.

Interesse? Na een warm onthaal door onze “marketeer” Sir James én bij een kopje koffie geven wij u graag meer uitleg over onze diensten.